Motel Zona Giurgiu - Un Nou Concept ” One Day Love”!

 

Sunteti in cautarea unui motel, hotel sau pensiunea in zona Giurgiu in care sa va bucurati in deplina intimitate alaturi de persoana iubita? Nimic mai simplu, Pensiunea Lokanta s-a gandit la confortul tuturor celor in cautare de cateva clipe de placere, departe de zgomotul orasului .

 

O evadare de cateva ore sau de juma de zi alaturi de persoana iubita, poate fi adeseori o problema, dar nu si alegand Pensiunea Lokanta. Complexul Lokanta este un motel zona Giurgiu , situat la 50 de km sud de Bucuresti s au 10 km de orasul Giurgiu pe DN 5.

 

Motel Zona Giurgiu - O zi de dragoste in doi

 

Cu rezervare din timp sau chiar fara, in functie de disponibilitatea camerelor, puteti beneficia de ”One Day Love” sau de ”O zi de dragoste in doi”, in totala intimitate. In zilele pline aveti placerea de a va bucura de compania partenerului sau a partenerei, la tariful de 10 % din pretul normal al unei nopti de cazare. Oferta in limita disponibilitatii

Datorita bunavointei titularilor, care s-au gandit la sufletul vostru, cat si la sufletul perechii voastre, a luat nastere acest nou concept. O zi plina de dragoste in Pensiunea Lokanta, motel zona Giurgiu, este secretul care va va solidifica ”parteneriatul” cu jumatatea voastra.

Motel Zona Giurgiu - Facilitati de cazare

 

Poate ca patul matrimonial al locuintei proprii este prea mic pentru voi sau poate de cand vi s-a inmultit familia, nu mai prea aveti nici timp si nici spatiu pentru dezmierdarile conjugale. Este un motiv in plus sa testati confortul patului matrimonial din Pensiunea Lokanta, creat parca anume pentru placerea voastra.


Acest motel zona Giurgiu este amplasat intr-o zona discreta, la fel cum este si personalul angajat, care va sta la dispozitie pe parcursul sederii voastre, fara sa ezite in a va asigura tot confortul de care aveti nevoie:


>Televizoare cu ecran plat,

 

>Paturi matrimoniale confortabile, dotate cu saltele de cea mai buna calitate

 

>10 % din pretul unei zile intregi de cazare, Oferta in limita disponibilitatii,

 

>Grup sanitar propriu,

 

>Prosoape si lenjerie curata, saltele de cea mai buna calitate

 

>Parcare privata, supravegheata video..